top of page

Gelaatsverzorging en huidverbetering

LaLavande_SWP9571_websize.jpg
LaLavande_SWP9322_websize.jpg

Een gelaatsverzorging is zoveel meer dan enkel crèmes aanbrengen en wenkbrauwen epileren. Wij bij La lavande bieden een uitgebreid aanbod aan van verschillende types gelaatsverzorgingen, perfect aangepast aan jouw huidtype en volgens jouw

noden en wensen!

Hoe gaan we tewerk?

01

Huidanalyse

Voor we aan een gelaatsverzorging beginnen is het steeds goed om jouw huidtype te kennen. Zo komen we te weten welke producten we moeten gebruiken tijdens de verzorging en waar de noden van jouw huid liggen, hier gaan we extra aandacht aan besteden tijdens de gelaatsverzorging zodat jouw huid als nieuw aanvoelt.

03

Enkel natuurlijke ingrediënten

Bij La lavande willen we enkel kwaliteit en het beste voor jouw huid! Hierdoor hebben we gekozen voor het uitgebreid gamma

van Dr. Baumann.

Dr. baumann is:

- vrij van alle synthetische stoffen

- vrij van conserveringsmiddelen

- zonder minerale oliën

- zonder ingrediënten van dierlijke   oorsprong

- vrij van parfum en geurstoffen

05

Een gevoelige en
moeilijke huid?

Heb je een zeer gevoelige of zogenaamde "moeilijke" huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door het gebruik van natuurlijke en werkzame producten tijdens de verzorging hoef je niet bang te zijn om een geïrriteerde huid te krijgen. De producten werken zeer zacht en verzorgend waardoor de huid rust en voeding krijgt tijdens de verzorging. Ook wordt er volgens jouw huidtype gewerkt en hierdoor krijg je enkel het beste resultaat. 

02

Bepaal zelf de tijdsduur

Bij La lavande willen we steeds de beste diensten leveren binnen jouw tijdschema. Krijg je graag een uitgebreid voedende verzorging die extra relaxerend voelt met extra massage of toch liever een korte boost voor jouw huid zodat deze terug helemaal opgefrist is? Of liever iets daartussenin? Alles is mogelijk! 

04

Huidverbetering

Producten die natuurlijk zijn en optimaal resultaat geven aan jouw huid? Ja dat kan!

Met het gamma van Dr. Baumann kunnen we ook huidverbeterend en anti-aging werken door de grote verscheidenheid aan diep werkende inhoudstoffen in de producten.

Zij bevatten enkel het beste voor jouw huid! 

Tijdens de anti-aging verzorging werken we ook gericht om jouw huid de strakheid terug te geven die ze had.

06

Ook thuis een gezonde huid?

Na de gelaatsverzorging kan je thuis verder aan de slag met de kwalitatieve producten van

Dr. Baumann, deze gaan het effect van de verzorging verlengen en jouw huid helemaal boosten!

99% van de huidklachten verdwijnen na een gelaatsverzorging in ons instituut en correct thuisgebruik van onze verzorgingsproducten.

Klanten vertellen...

Ik heb een ontzettend gevoelige huid die niks kan verdragen enkel de producten waar Anneleen mee werkt. Zelf durfde ik nergens meer gaan voor een gelaatsverzorging uit angst om erna een volledig geïrriteerde en rode huid te hebben.
De gelaatsverzorging "Soin deluxe" doet mijn huid en hoofd zoveel deugd! Na de verzorging ziet mijn huid er instant veel beter en frisser uit en ik ben helemaal relaxed!

Laurien P.

Aanbod gelaatsverzorgingen & prijslijst

bottom of page