134515973_10159466847774057_342354406268
157955338_1908237092664964_2011160700345

Bij la lavande bieden we u een uitgebreid pakket aan van huidverbetering, schoonheidsverzorging en visagie,                  deze gebeuren met de 100% natuurlijke producten van Dr Baumann.

Waarom Dr Baumann?

De producten van Dr baumann passen volledig in het gamma van la lavande omdat ze 100% natuurlijk en bionoom zijn, dit wil zeggen:

Als u de producten van Dr Baumann gebruikt kan u het risico op contactallergieën, vroegtijdige huidveroudering                  en/of essentiële tekorten zo goed als volledig uitsluiten.

De producten hebben een optimale verdraagbaarheid, ze bevatten geen ingrediënten die in de dermatologie bekend staan als allergenen en uw huid of gezondheid kunnen schaden.

De producten hebben een optimale doeltreffendheid, ze bevatten enkel ingrediënten die écht werken en worden maximaal gedoseerd in de producten, hierdoor gebruikt u een excellent product met maximale werking.

De samenstelling van ingrediënten in de producten is volledig, wat wil zeggen dat de noden van uw huid perfect aangevuld worden en alle essentiële tekorten vermeden worden.

Alle producten zijn optimaal op de huid afgestemd en bevatten huididentieke, huidverwante en altijd huidvriendelijke ingrediënten, hierdoor krijgt u een fijn en gezond huidgevoel.

Bij Dr Baumann wordt ook aan het milieu en dieren gedacht, alle producten zijn vrij van schadelijke stoffen en          overbodige verpakking en ze zijn volledig dierproefvrij en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

Dr Baumann betekent:

vrij van alle synthetische stoffen

vrij van conserveringsmiddelen

zonder minerale oliën

zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong

vrij van parfum en geurstoffen

zonder overbodig verpakkingsmateriaal

 

Daarnaast heeft Dr Baumann ook een eigen make-uplijn die ook afgestemd is op het behouden van een gezonde huid,

bovenstaande tekst over de verzorgingsproducten geldt ook voor het make-up gamma, waardoor deze producten

extreem goed worden verdragen door ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige.

Huidverbetering, schoonheidsverzorging & visagie bij La lavande

We bieden u een uitgebreid pakket aan van gepersonaliseerde huidverzorging,

raadpleeg het uitgebreide aanbod via onderstaande knop. 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.