Kruiden

Van kindsbeen af aan leerde Anneleen veel over kruiden kennen.

Bij haar thuis stond er meerdere malen per dag een kopje "thee" op tafel, gemaakt van 

gedroogde kruiden uit de tuin. . Later nam haar vader, die herborist was, haar vaak mee

op kruidenwandelingen in de natuur en toonde haar zo welke kruiden er allemaal groeien en

wat ze voor ons als mens kunnen betekenen.

Geboeid door de wondere wereld van planten en kruiden volgde ze ook de opleiding herborist

en later de opleiding aromatherapie. Dankzij deze opleidingen heeft ze heel wat kennis over kruiden

verzamelt en heeft ze "Herboristerie la lavande" opgericht waarvan ze alle infusies zelf en met

veel liefde heeft ontwikkeld zodat anderen nu ook kunnen genieten van heerlijke smaken uit de natuur. 

Schoonheidsverzorging

Naast kruiden is schoonheidsverzorging een andere passie van Anneleen. Zo ontdekte ze Dr Baumann zelf nadat ze lange tijd gezocht had naar de juiste verzorgingsproducten voor haar huid. Zelf heeft ze een zeer gevoelige huid die steeds reageerde op producten met niet-natuurlijke ingrediënten. Daarom kwamen de producten van Dr Baumann echt als een groot geschenk     in haar leven. Sindsdien heeft ze geen last meer van vervelende huidreacties en voelt haar huid veel beter aan. Door dit te ontdekken wou ze graag anderen die dezelfde huidproblemen hebben helpen en heeft ze verschillende opleidingen gevolgd     in verband met schoonheidsverzorging om zo de huid goed te leren kennen en te weten welk huidtype welke verzorging juist nodig heeft. Het geven van verzorgingen wil ze graag combineren met gepersonaliseerd voedingsadvies om zo haar klanten nog beter te kunnen begeleiden naar het krijgen van een gezonde huid en hiervoor te starten van binnenin het lichaam.

Anneleen is ook visagiste van beroep omdat ze mensen graag laat stralen op bijzondere dagen en hun mooie                 uiterlijke kenmerken nog beter wil laten uitkomen. 

Relaxatie

In de huidige maatschappij waarin we leven is er niet altijd tijd en ruimte voor de nodige rust en ontspanning, terwijl het toch zeer belangrijk is voor ons als mens dat we hier aandacht aan besteden. Uit eigen ervaring weet Anneleen dat tijdig een moment van rust en ontspanning inbouwen zeer heilzaam is voor geest en lichaam en dat het beide terug in balans brengt.

Anneleen beoefent zelf yoga en gaat geregeld de natuur in om terug in contact te komen met zichzelf. Omdat ze weet hoe belangrijk die rust en innerlijke balans is, geeft ze relaxerende massages en reiki aan anderen. Naast het masseren volgens de aangeleerde technieken uit haar opleidingen, volgt ze ook haar intuïtie tijdens het geven van massages en reiki.       

Anneleen heeft ook opleiding gevolgd tot coach voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen,

hierdoor kan ze ook begeleiding op maat bieden aan deze personen.

54374683_10157662857494057_3413337499429